Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi söker nu en servicetekniker med stort kundengagemang 

Vi söker dig med erfarenhet från processindustri och/eller gasanläggningar, som arbetat med igångkörning, kompressorer och service. Är självgående och kan ta de initiativ som krävs för att få i gång en anläggning, det vill säga att kunna förstå och åtgärda problem inom mekanik, pneumatik och hydraulikområdena.

Du är utbildad med inriktning mekanik eller motsvarande som gett kunskap genom erfarenhet. Gärna med el-behörighet samt med stort mått av servicekänsla. Kunskap i engelska krävs samt körkort.

Serviceuppdragen sträcker sig över hela Sverige samt inom norden.

Frågor angående tjänsten besvaras av:
Serviceansvarig Boris Antonsson, 0303-726115 alt boris.antonsson@pkgt.se

  

Vi söker nu en PLC-programmerare/konstruktör med stort teknikintresse

Dina arbetsuppgifter kommer ligga inom PLC- och HMI-programmering av automatiserade anläggningar men även arbete inom elkonstruktion förekommer. Stor del i tjänsten kommer innebära felsökning och service på befintliga anläggningar. Arbetet sker till stor del på kontoret men du kommer också utföra idrifttagningar hos kund vilket kommer innebära resor inom och utanför Sverige.

Vi söker dig som har teknisk utbildning inom el eller har motsvarande kunskap. Du är en trygg, flexibel och kvalitetsmedveten administratör med förmåga att skapa ett gott klimat och hålla många bollar i luften samtidigt. Du har ett brinnande intresse för teknik och är bra på att generera idéer och se lösningar.

Meriterande om du har erfarenhet av instrumentering, datanätverk, Siemens Step 7 samt Elprocad. Vi ser även att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder ett utvecklande och självständigt arbete i en positiv arbetsgrupp. Tjänsten är heltid med tillträde så snart som möjligt, med placering på vårt kontor i Stora Höga.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Avd.ansvarig Erik Danielsson 0303-726105, erik.danielsson@pkgt.se

Ansökningshandlingar skickas till ansokan@pkgt.se alt. susanne.zetterberg@pkgt.se