Ny biogastankstation åt Uppsala Vatten dotterstation

Tillbaka

Ny biogastankstation i Uppsala Librobäck

Maj 2021

Grattis Uppsala! Nu har det blivit ännu lättare att tanka fossilfri biogas med Uppsala Vattens nya biogastankstation på Edsbrogatan, Librobäck som vi fick äran att leverera och driftsätta nyligen.
”Vi är glada över att kunnat förbättra tankinfrastrukturen för fordonsgas ytterligare för att göra valet av en klimatvänlig gasbil ännu lättare. Många är inte medvetna om att en genomsnittlig gasbil har så låga koldioxidutsläpp som 20g CO2/km när den går på ren biogasdrift och att över 95% av all fordonsgas i Sverige är biogas, vilket gör gasbilen till ett mycket bra klimatval.” säger Johan Wideman, VD på Processkontroll Green Technology.

Aktuellt

Fler nyheter

Ny Biogas Tankstation Levererad till Lyse

March 2023
Vi på Processkontroll Green Technology är stolta över att ha levererat en ny CBG biogas tankstation till Norska Lyse i Stavanger regionen.

Ny biogas dekomprimering steker köttbullar fossilfritt

March 2023
Våra mobila gasflak fylls med biogas och dekomprimeringsenheten sänker trycket för användning i olika applikationer. Vi har nyligen driftsatt en mindre dekomprimeringsenhet som kommer att användas för att steka köttbullar med fossilfri biogas!

Ny tankstation för flytande och komprimerad fordonsgas i Luleå

Mars 2023
Igår invigdes Gasums nya tankstation för flytande och komprimerad biogas i Luleå kommun. Vi är tacksamma för det upprepade förtroendet att även få leverera denna LBCG-station till Gasum efter syskonstationen i Ålesund tidigare i vintras.

Använd LBG boil-off istället för att kyla ner med LIN

Februari 2023
Använd LBG Boil-off istället för att kyla ner med LIN (flytande kväve). Vi installerade en vår egen utvecklade boil-off lösning på en befintlig LBG tankanläggning åt Air Liquide Skagerak i Gardermoen.

Ny LCBG-station i Ålesund Norge

Januari 2023
Vi är stolta över att ha levererat ännu en fordonsgastanksstation för flytande och komprimerad biogas till Gasum i Ålesund, Norge. Denna station kommer att bidra till fossilfria transporter med biogas som kan tankas både som flytande BioLNG och som komprimerad CBG.

Avklarad 5-års garantibesiktning bussdepot Fredriksdal

Januari 2023
Vi avslutar projekt med godkända garantibesiktningar hela tiden … men denna vill vi ändå nämna då bussdepån Fredriksdal i Hammarbysjöstad blev ett extra fantastisk projekt med extrema krav på snabbfylllnig av biogasbussar.