Ny biogastankstation åt Uppsala Vatten dotterstation

Tillbaka

Ny biogastankstation i Uppsala Librobäck

Maj 2021

Grattis Uppsala! Nu har det blivit ännu lättare att tanka fossilfri biogas med Uppsala Vattens nya biogastankstation på Edsbrogatan, Librobäck som vi fick äran att leverera och driftsätta nyligen.
”Vi är glada över att kunnat förbättra tankinfrastrukturen för fordonsgas ytterligare för att göra valet av en klimatvänlig gasbil ännu lättare. Många är inte medvetna om att en genomsnittlig gasbil har så låga koldioxidutsläpp som 20g CO2/km när den går på ren biogasdrift och att över 95% av all fordonsgas i Sverige är biogas, vilket gör gasbilen till ett mycket bra klimatval.” säger Johan Wideman, VD på Processkontroll Green Technology.

Aktuellt

Fler nyheter

Ny dekomprimeringsmodul till Biokraft Södertörn

November 2023
Processkontroll Green Technology har nyligen slutfört installationen och drifttagningen av en dekomprimeringsenhet för Biokraft, belägna i Södertörn.

Uppgradering av PLC-styrningen i Bussdepå

Oktober 2023
Vi är stolta över att den framgångsrika uppgraderingen av PLC-systemet och mjukvaran i Frihamnen Stockholm Bussdepå, en vital förnyelse som säkerställer toppmoderna lösningar för effektiv och pålitlig drift av en av Nordens största biogasbussdepåer.

Biogas – ett ljus i mörkret

Oktober 2023
Vi hjälpte Örebro kommun att piffa upp sin kryogena tank för flytande biogas med RGWB-belysning.

Stort uppgraderingsprojekt av mobila gasflak från annan tillverkare

September 2023
Nu har vi genomfört den första uppgraderingen inom ramen för ett långvarigt projekt på 120 mobila gasflak där vi genomför betydande uppgraderingar i samband med 10-årsrenoveringen åt Gasum.

Biogasbussdepå i Sarpsborg

Juni 2023
Vår toppmoderna kompressorstation levererar nu ren, fossilfri komprimerad biogas (CBG) till en flotta av cirka 40 biogasbussar via långsamfyllningsramper där bussarna tankas över natt.

Ny Biogas Tankstation Levererad till Lyse

April 2023
Vi på Processkontroll Green Technology är stolta över att ha levererat en ny CBG biogas tankstation till Norska Lyse i Stavanger regionen.