Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är du vår nya kollega?

Jobba hos oss

Har vi för närvarande ingen aktiv rekrytering eller inget som passar dig? Är du intresserad av att jobba hos oss skicka gärna din  intresseansökan till ansokan@pkgt.se och berätta mer om dig.

 

Automation elskåp styr och reglerteknik Siemens Simatec biogas CNG CBG
PLC styrning av gastanksstationen

Rekrytering pågående

Vi söker nu en kvalitetsmedveten elmontör/elektriker med teknikintresse

Är du intresserad av ny teknologi och miljö då är du välkommen till ett företag i dess framkant, vi söker en person som gillar utmaningar samt ser nya möjligheter, är noggrann och brinner för arbete som består av kablage, montage av mät-och styrutrustning samt inkoppling i Atexmiljö. 

Vi söker dig som har erfarenhet från el-/instrumentmontage. Lämplig bakgrund är utbildning inom el/automation/instrumentering. Du kommer att vara en del av en grupp med cirka 7 kollegor med lång erfarenhet och stort kunnande. 

Arbetet är sker både hemma i egna lokaler i Stora Höga samt vid installation ute hos kunder i Norden. Fördelningen varierar över tid, där ett genomsnitt är 50/50. Vid utejobb är arbete normalt sett förlagt måndag till torsdag, med fredag ledig. Vi arbetar normalt sett med nyinstallation, så ”stoppjobb” över långhelger är sällan förekommande.

Produkterna är stationer för komprimering/de-komprimering för tex tankning av biogas och vi har levererat cirka 200 anläggningar i Norden.

Till dessa säljer vi service och uppkopplade tjänster. Alla kompetenser för att kunna utveckla, bygga, installera och serva produkterna finns i företaget. Tillsammans är vi är snabba, vänliga och kompetenta, både personal och produkter är mycket uppskattade av våra kunder. Företaget har 42 anställda och har haft samma ägare i över 50 år, vi är långsiktiga och tar stort ansvar för både personal och miljö.

 

B-körkort ett krav.

Elmontör gärna med auktorisation B.

 

Frågor angående tjänsten besvaras av: 

Verkstadsansvarig Fredrik Andreasson, 0303-726120 

Hr Susanne Zetterberg, 0303-726129

Ansökningshandlingar skickas till ansokan@pkgt.se

Biogas mobilt gasflak mobilt gaslager mobile pipeline
Mobila gasflak gaslager monile pipeline
10-års kontroll av mobila gasklager

Rekrytering pågående

Vi söker nu en kvalitetsmedveten montör med teknikintresse

Är du intresserad av att arbeta med teknikdrivna produkter för bättre miljö, då är du välkommen till oss.

Vi söker en person som gillar att jobba i en grupp med bra struktur, ser nya möjligheter vid problem, är noggrann och kvalitetsmedveten samt brinner för sitt arbete. Arbetet består huvudsakligen av byggnation av egenutvecklade växelflak för transport av fordonsgas med montage av rör- och styrutrustning. Till detta kommer kringliggande arbeten som förmontage och demontering vid service. Vid behov kommer även uppdrag att serva produkterna hos kunderna. Vid tillfälliga arbetstoppar på andra avdelningar, kan arbete med service eller montering av tankstationer förekomma. I stora drag sker arbetet på arbetsplatsen i Stora Höga.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av ett hantverksyrke, gärna med utbildning inom installation eller rörmontage.

Din uppgift blir att bidra och skapa ett gott arbetsklimat, samt upprätthålla goda relationer med kunder, åkare såväl som med företagets övriga personal.

Körkort ett krav.

Det är meriterade med utbildning/certifikat såsom heta arbeten, truckkort, svetsning mm.

Vi erbjuder ett utvecklande och självständigt arbete i en positiv arbetsgrupp. Tjänsten är till en början en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. Omfattningen är heltid med tillträde så snart som möjligt.

Läs gärna mer om företaget på www.pkgt.se eller leta upp oss på Linkedin.

Frågor angående tjänsten besvaras av: Avd.ansvarig Fredrik Svanberg, 0303-726133

Vi kommer ha löpande anställningsintervjuer.

Ansökningshandlingar med referenser skickas till ansokan@pkgt.se

Elmontör till Processkontroll Green Technology

Rekrytering tilsatt

Elmontör

Är du intresserad av ny teknologi och miljö då är du välkommen till ett företag i dess framkant, vi söker en person som gillar utmaningar samt ser nya möjligheter, är noggrann och brinner för arbete som består av kablage, montage av mät-och styrutrustning samt inkoppling i Atexmiljö.

Vi söker dig som arbetat med/har erfarenhet från el-/instrumentmontage och nu vill utveckla sitt område. Lämplig bakgrund är utbildning/erfarenhet inom el och/eller automation/instrumentering samt gärna innehar begränsad auktorisation B.

För tjänsten innebär det att man jobbar såväl på verkstad som ute hos kund.

Projektrelaterat arbete med boende på annan ort i Sverige på olika långa perioder förekommer under året, utlandsresor kan även förekomma.

Din uppgift blir att skapa ett gott arbetsklimat och samarbete både med kunder såväl som med personal.

Körkort ett krav.

Vi erbjuder ett utvecklande och självständigt arbete i en positiv arbetsgrupp. Tjänsten är heltid med tillträde så snart som möjligt, vårt kontor och verkstad ligger i Stora Höga.

Ansökningshandlingar skickas till ansokan@pkgt.se

Bio-LNG Biogas Fordonsgas LNG tankstation flytande biogas

Rekrytering tillsatt

Arbetsledande Montör

PKGT är Nordens ledande leverantör av tankstationer, service och infrastruktur för flytande och komprimerade energigaser. Produkterna är egenutvecklade och alla roller för att säkerställa leverans finns i företaget.

PKGT är ett familjeföretag, startat 1970, här jobbar idag nästan 40 personer. Ett dedikerat, skickligt och drivet gäng. Atmosfären är proffsig, öppen och utvecklande, vi jobbar tillsammans för att nå våra mål, där alla bidrar oavsett vilken roll i företaget man har. Är du intresserad av ny teknologi och miljö då är du välkommen att söka jobb hos oss på Processkontroll Green Technology (PKGT).

Vi söker dig som arbetat med/har erfarenhet från instrumentmontage och nu vill utveckla sitt område. Lämplig bakgrund är utbildning/erfarenhet inom automation/instrumentering. Tjänsten är heltid med tillträde så snart som möjligt. Våra lokaler ligger i Stora Höga och här har vi både huvudkontor och produktion.

Som person passar du in om du är driven, gillar utmaningar, är noggrann och brinner för arbete som huvudsakligen består av rörinstallation och montage. Beroende på leverans, kan du även få montera kablage samt mät- och styrutrustning. Man jobbar i lag med elmontörer, avdelningen hjälps åt och består idag av 7 personer.

För tjänsten innebär det att man periodvis jobbar på uppdrag boende på annan ort i Norden såväl som i vår produktion i Stora Höga. Körkort ett krav.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Produktionsansvarig Johan Wideman, 0303-726100 alt.

Verkstadsansvarig Fredrik Andreasson, 0303-726120

Ansökningshandlingar skickas till ansokan@pkgt.se

Processkontroll Green Technology Symbol

Rekrytering tillsatt

Processingenjör

Tjänsten som processingenjör är en bred specialistroll inom avdelningen konstruktion/projektledning. Rollen är bred och du bidrar med erfarenhet från olika håll i alla kundprojekt. I nära samarbete med avdelningen och teknisk försäljning är du specialisten vid utveckling av bolagets alla produkter, och du ges möjlighet att vara delaktig vid framtagning av nya produkter. 

Vi rekryterar till denna tjänst i samarbete med Jerrie och du kan läsa mer på https://jerrie.se/lediga-jobb/206209

Service av gaskompressor

Rekryteringen tillsatt

Servicetekniker med stort kundengagemang

Är du intresserad av ny teknologi och miljö då är du välkommen till ett företag i dess framkant, vi söker en medarbetare som gillar utmaningar, är noggrann och brinner för teknisk service. Du ingår i ett team med servicetekniker och servicen görs på anläggningar som vi själva designat, byggt och installerat, därmed finns det mycket personal och kunskap som backup under uppdragen.

Uppdragen består av regelbunden underhållsservice, samt att vid problem felsöka, åtgärda och återstarta processen. Färdigheter som krävs för att lyckas, är att kunna förstå, analysera och åtgärda tekniska problem, inom mekanik, pneumatik, hydraulik, i en PLC-styrd högtrycksprocess.

Lämpliga kandidater har minst 5 års erfarenhet från processindustri och/eller gasanläggningar, är självgående och samtidigt utpräglad gruppmänniska. Som person är man säkerhets­medveten, noggrann, ansvarstagande, lösningsorienterad och med ett omdöme för att kunna ta rätt initiativ, i arbetet med högtrycks­anläggningar.

Du är utbildad med inriktning inom mekanik eller motsvarande, gärna med kompletterande el-kunskap samt med ett stort mått av servicekänsla. Detta då uppgiften innebär att representera företaget inför kunder och det ofta i samband med anläggningar som krånglar. Goda kunskaper i engelska och IT krävs, samt körkort, BE körkort är en merit.

Serviceuppdragen sker på plats ute hos kund och baserat på uppdragens längd förekommer övernattning på annan ort, resor sker även utanför Sverige. Viss del av arbetet är att renovera kompressorer på vår verkstad i Stora Höga.

Vi kommer att efterfråga relevanta referenser inför en anställning.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Servicechef Harald Freytag, 0303-726104

Ansökningshandlingar skickas till ansokan@pkgt.se

Rekryteringen tillsatt.

Montör

Är du intresserad av att arbeta med teknikdrivna produkter för bättre miljö, då är du välkommen till oss.

Vi söker en person som gillar att jobba i en grupp med bra struktur, ser nya möjligheter vid problem, är noggrann och kvalitetsmedveten samt brinner för sitt arbete. Arbetet består huvudsakligen av byggnation av egenutvecklade växelflak för transport av fordonsgas med montage av rör- och styrutrustning. Till detta kommer kringliggande arbeten som förmontage och demontering vid service. Vid behov kommer även uppdrag att serva produkterna hos kunderna. Vid tillfälliga arbetstoppar på andra avdelningar, kan arbete med service eller montering av tankstationer förekomma. I stora drag sker arbetet på arbetsplatsen i Stora Höga.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av ett hantverksyrke, gärna med utbildning inom installation eller rörmontage.

Det är meriterade med utbildning/certifikat såsom heta arbeten, truckkort, svetsning mm.

Din uppgift blir att bidra och skapa ett gott arbetsklimat, samt upprätthålla goda relationer med kunder, åkare såväl som med företagets övriga personal.

Körkort ett krav.

Vi erbjuder ett utvecklande och självständigt arbete i en positiv arbetsgrupp. Tjänsten är till en början en visstidsanställning på 12 månader med möjlighet till förlängning. Omfattningen är heltid med tillträde så snart som möjligt.

Frågor angående tjänst montör inom El och montage besvaras av:

Verkstadsansvarig Fredrik Andreasson, 0303-726120

Ansökningshandlingar skickas till ansokan@pkgt.se

Aktuellt

Fler nyheter

Biogasbussdepå i Sarpsborg

Juni 2023
Vår toppmoderna kompressorstation levererar nu ren, fossilfri komprimerad biogas (CBG) till en flotta av cirka 40 biogasbussar via långsamfyllningsramper där bussarna tankas över natt.

Ny Biogas Tankstation Levererad till Lyse

April 2023
Vi på Processkontroll Green Technology är stolta över att ha levererat en ny CBG biogas tankstation till Norska Lyse i Stavanger regionen.

Ny biogas dekomprimering steker köttbullar fossilfritt

March 2023
Våra mobila gasflak fylls med biogas och dekomprimeringsenheten sänker trycket för användning i olika applikationer. Vi har nyligen driftsatt en mindre dekomprimeringsenhet som kommer att användas för att steka köttbullar med fossilfri biogas!

Ny tankstation för flytande och komprimerad fordonsgas i Luleå

Mars 2023
Igår invigdes Gasums nya tankstation för flytande och komprimerad biogas i Luleå kommun. Vi är tacksamma för det upprepade förtroendet att även få leverera denna LBCG-station till Gasum efter syskonstationen i Ålesund tidigare i vintras.

Använd LBG boil-off istället för att kyla ner med LIN

Februari 2023
Använd LBG Boil-off istället för att kyla ner med LIN (flytande kväve). Vi installerade vår egen utvecklade boil-off lösning på en befintlig LBG tankanläggning åt Air Liquide Skagerak i Gardermoen.

Ny LCBG-station i Ålesund Norge

Januari 2023
Vi är stolta över att ha levererat ännu en fordonsgastanksstation för flytande och komprimerad biogas till Gasum i Ålesund, Norge. Denna station kommer att bidra till fossilfria transporter med biogas som kan tankas både som flytande BioLNG och som komprimerad CBG.