Uppdatera styrsystemet för att optimera

Tillbaka

Uppdatera ert styrsystem efter era behov

Oktober 2021

Har du ett äldre styrsystem som börjar se ut som elskåpet på bilden till vänster och är orolig för långa driftstopp på din anläggning?
Vad har det för status? Har systemets bäst före datum passerats? Finns det reservdelar att få tag på inom en snar framtid? Kan systemet uppdateras eller behöver man byta ut det i sin helhet?
– Frågorna är kanske många och krångliga men vi hjälper er att sammanställa statusen på er anläggning. Kontakta mig Erik Danielsson eller någon av mina kompetenta kollegor så hjälper vi dig med att uppgradera ert styrsystem efter era behov!

Aktuellt

Fler nyheter

Ny dekomprimeringsmodul till Biokraft Södertörn

November 2023
Processkontroll Green Technology har nyligen slutfört installationen och drifttagningen av en dekomprimeringsenhet för Biokraft, belägna i Södertörn.

Uppgradering av PLC-styrningen i Bussdepå

Oktober 2023
Vi är stolta över att den framgångsrika uppgraderingen av PLC-systemet och mjukvaran i Frihamnen Stockholm Bussdepå, en vital förnyelse som säkerställer toppmoderna lösningar för effektiv och pålitlig drift av en av Nordens största biogasbussdepåer.

Biogas – ett ljus i mörkret

Oktober 2023
Vi hjälpte Örebro kommun att piffa upp sin kryogena tank för flytande biogas med RGWB-belysning.

Stort uppgraderingsprojekt av mobila gasflak från annan tillverkare

September 2023
Nu har vi genomfört den första uppgraderingen inom ramen för ett långvarigt projekt på 120 mobila gasflak där vi genomför betydande uppgraderingar i samband med 10-årsrenoveringen åt Gasum.

Biogasbussdepå i Sarpsborg

Juni 2023
Vår toppmoderna kompressorstation levererar nu ren, fossilfri komprimerad biogas (CBG) till en flotta av cirka 40 biogasbussar via långsamfyllningsramper där bussarna tankas över natt.

Ny Biogas Tankstation Levererad till Lyse

April 2023
Vi på Processkontroll Green Technology är stolta över att ha levererat en ny CBG biogas tankstation till Norska Lyse i Stavanger regionen.